De ideale kandidaat voor jouw vacature

Huisartswerkt.nl brengt werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact, via een online platform én door persoonlijke dienstverlening! Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Plaats dan gemakkelijk en snel gratis jouw vacature / stageplaats en ontvang sollicitaties direct in de mail. Of zoek gratis en vrijblijvend in onze database!

Klaar in 1 minuut Alleen gescreende profielen

Waarom Huisartswerkt?

Alleen gescreende profielen

We hebben een netwerk van enthousiaste werkzoekenden in de huisartsenzorg. Alle kandidaten die zich inschrijven via het platform zijn vooraf door ons gescreend.

Automatisch op de hoogte

Krijg automatisch een notificatie e-mail wanneer een kandidaat heeft gesolliciteerd op jouw vacature en kom in een paar klikken in contact. 

Zelf zoeken

Naast vacatures plaatsen krijg je direct toegang tot tot kandidaten die zijn ingeschreven. Dit maakt het mogelijk om zelf op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. 

Wat anderen zeggen

Wij hebben de vacature van Praktijkmanager geplaatst op het platform. We kregen meerdere reacties van gekwalificeerde kandidaten.

Dhr. Griever

Huisarts

Wij hebben via jullie database zelf contact opgenomen met beschikbare kandidaten en zodoende een hele enthousiaste praktijkondersteuner gevonden voor onze vacature!

Julia de Bruijn

Werving & Selectie, Buurtdokters

Prijzen

€ 99,- eenmalig
Tijdelijk gratis!

Inclusief:

  • 1 vacature online voor 90 dagen

  • Gratis 3 profielen ontgrendelen

€ 199,- eenmalig
Tijdelijk gratis!

Inclusief:

  • 3 vacatures online voor 1 jaar

  • Gratis 10 profielen ontgrendelen

Ja, meld mij aan als werkgever

Klaar in 1 minuut Alleen gescreende profielen

Mail icon