Op zoek naar nieuw personeel?

Huisartswerkt.nl brengt werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact, via een online platform én door persoonlijke dienstverlening! Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Maak gratis een profiel aan en plaats gemakkelijk en snel jouw 1e vacature of stage gratis. Sollicitaties ontvang je direct in de mail. Ook kun je op zoek naar passende kandidaten in onze database!

Klaar in 1 minuut Alleen gescreende profielen

Waarom Huisartswerkt?

Alleen gescreende profielen

We hebben een netwerk van enthousiaste werkzoekenden in de huisartsenzorg. Alle kandidaten die zich inschrijven via het platform zijn vooraf door ons gescreend.

Automatisch op de hoogte

Krijg automatisch een notificatie e-mail wanneer een kandidaat heeft gesolliciteerd op jouw vacature en kom in een paar klikken in contact. 

Zelf zoeken

Naast vacatures plaatsen krijg je direct toegang tot tot kandidaten die zijn ingeschreven. Dit maakt het mogelijk om zelf op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. 

Wat anderen zeggen

Profiel aanmaken ging vrij gemakkelijk en snel. We ontvingen meer reacties op onze vacatures dan via de grote online vacaturebanken. Ook fijn dat we zelf actief kunnen zoeken in de database!

M. Groot

Praktijkmanager

Huisartswerkt helpt bij het vinden van gekwalificeerd personeel. Ze beschikken over een uitgebreide database. Het plaatsen van vacatures is eenvoudig met regelmatig respons van mogelijke kandidaten.

Jolanda van Amstel

P&O manager

Prijzen

€ 99,- eenmalig

Inclusief:

  • 1 vacature online voor 90 dagen

  • Gratis 3 profielen ontgrendelen

€ 199,- eenmalig

Inclusief:

  • 3 vacatures online voor 1 jaar

  • Gratis 10 profielen ontgrendelen

Ja, meld mij aan als werkgever

Klaar in 1 minuut Alleen gescreende profielen

Mail icon