De ideale kandidaat voor jouw vacature

Huisartswerkt.nl brengt werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact, via een online platform én persoonlijke dienstverlening! Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Plaats dan gemakkelijk en snel gratis jouw vacature / stageplaats en ontvang sollicitaties direct in de mail. Of zoek gratis en vrijblijvend in onze database!

Klaar in 1 minuut Alleen gescreende profielen

Waarom Huisartswerkt?

Alleen gescreende profielen

Alle kandidaten die zich inschrijven via het platform zijn vooraf gescreend door onze recruiters. Werkzoekenden zijn op zoek naar een baan of stage in de huisartsenzorg.

Automatisch op de hoogte

Krijg automatisch een notificatie e-mail wanneer een kandidaat heeft gesolliciteerd op jouw vacature en kom in een paar klikken in contact. 

Meteen vindbaar

Naast vacatures plaatsen krijg je direct toegang tot tot kandidaten die zijn ingeschreven. Dit maakt het mogelijk om zelf op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. 

Wat anderen zeggen

In de kandidatendatabase heb ik zelf kunnen zoeken naar de juiste persoon voor mijn vacature. En dagelijks komen er tientallen werkzoekenden bij!

Simone de Jong

Huisartsenpraktijk

Na het plaatsen van mijn vacature kreeg ik direct een reactie! Uiteindelijk heb ik ook vrij snel de geschikte kandidaat gevonden.

Nicole Jacobsen

Eigenaar

Prijzen

€ 99,- eenmalig
Tijdelijk gratis!

Inclusief:

  • 1 vacature online voor 90 dagen

  • Gratis 3 profielen ontgrendelen

€ 199,- eenmalig
Tijdelijk gratis!

Inclusief:

  • 3 vacatures online voor 1 jaar

  • Gratis 10 profielen ontgrendelen

Ja, meld mij aan als werkgever

Klaar in 1 minuut Alleen gescreende profielen

Mail icon