Op zoek naar nieuw personeel?

Huisartswerkt.nl brengt werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact, via een online platform én door persoonlijke dienstverlening! Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Maak gratis een profiel aan en plaats gemakkelijk en snel jouw 1e vacature of stage gratis. Sollicitaties ontvang je direct in de mail. Ook kun je op zoek naar passende kandidaten in onze database!

Klaar in 1 minuut Alleen gescreende profielen

Waarom Huisartswerkt?

Alleen gescreende profielen

We hebben een netwerk van enthousiaste werkzoekenden in de huisartsenzorg. Alle kandidaten die zich inschrijven via het platform zijn vooraf door ons gescreend.

Automatisch op de hoogte

Krijg automatisch een notificatie e-mail wanneer een kandidaat heeft gesolliciteerd op jouw vacature en kom in een paar klikken in contact. 

Zelf zoeken

Naast vacatures plaatsen krijg je direct toegang tot tot kandidaten die zijn ingeschreven. Dit maakt het mogelijk om zelf op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. 

Wat anderen zeggen

Duidelijke website en zeer makkelijk om een vacature te plaatsen. Wij hadden binnen 1 week reactie en deze kandidaat hebben wij ook aangenomen. Het plaatsen van de 1ste vacature is gratis. Wij zullen zeker weer terugkomen indien wij een vacature open hebben staan.

Martine Ummels

Praktijkmanager

Via de database een doktersassistent gevonden. Ze is net een paar maanden in dienst en ze is echt een parel! Als we weer een vacature hebben, dan zullen we zeker weer gebruik maken van Huisartswerkt.nl

Marjoleine Albarda

Praktijkmanager

Prijzen

€ 99,- eenmalig

Inclusief:

  • 1 vacature online voor 90 dagen

  • Gratis 3 profielen ontgrendelen

€ 199,- eenmalig

Inclusief:

  • 3 vacatures online voor 1 jaar

  • Gratis 10 profielen ontgrendelen

Ja, meld mij aan als werkgever

Klaar in 1 minuut Alleen gescreende profielen

Mail icon