Over ons

Huisartswerkt.nl is een initiatief van twee zussen die ruim 10 jaar geleden zijn gestart met een werving- en selectiebureau in de huisartsenzorg. Uit verhalen met assistenten, praktijkondersteuners en huisartsen zagen zij hoe mooi en dankbaar het is om in deze branche te werken. Maar ook hoeveel uitdagingen er momenteel zijn voor een huisarts. Personeelstekort is daar een van. De zussen zagen dat dit matchingsplatform er moest komen om werkzoekenden en werkgevers gemakkelijker met elkaar te verbinden.

Met Huisartswerkt.nl willen wij ook de aanjager & promoter zijn van het werken in de huisartsenzorg. Door verhalen uit de praktijk te delen kunnen we anderen enthousiast maken voor de nu nog openstaande vacatures. Op dit platform vind je alle informatie over werken en leren in de huisartsenzorg. Werkzoekenden & stagiairs kunnen met een profiel reageren op vacatures en hebben direct contact met de huisartsenpraktijk. Zo maken we het voor iedereen gemakkelijk. Neem een een kijkje of stel je vraag via de chat (rechtsonder) of mail naar info@huisartswerkt.nl. Wij helpen jou graag verder! 

Werkplezier staat voorop! Ben jij ook zo enthousiast over jouw beroep? Of wil je een mooi project met ons delen?  Wij horen graag jouw verhaal, zodat wij anderen weer kunnen inspireren 🤩

 

Mail icon