Artikel publiceren


Ben jij een expert en wil je jouw kennis delen op ons groeiende platform voor zorgverleners in de huisartsenzorg? En wil je dit delen met anderen? Publiceer jouw artikel op ons platform met 10.000+ bezoekers!

Wat levert het jou op?

We werken met een grote groep vaste auteurs, maar zijn altijd op zoek naar ervaren schrijvers die gepassioneerd kunnen schrijven over hun expertise.

  • Publiceer artikelen op het grootste platform over werken in de huisartsenzorg;
  • Presenteer jezelf (en je organisatie) als autoriteit én expert;
  • Kom in contact met een community van actieve en betrokken volgers;
  • Maak gebruik van de hulp en adviezen, we denken graag met je mee!

-------------------------------------------------------------------

Formulier 'Artikel ter publicatie' 

 

 


Wie zijn wij?

Huisartswerkt is een start-up en het snelstgroeiende platform in de huisartsenzorg. Iedere maand lezen onze bezoekers inspirerende blogs, interessante artikelen en het laatste zorgnieuws. Op onze vacaturebank staan vacatures rechtstreeks van de huisartsenpraktijk. Naast de website www.huisartswerkt.nl hebben wij grote social mediakanalen op Facebook.

Goed om te weten!

We streven ernaar om alle artikelen te publiceren, mits zij ook interessant zijn voor onze doelgroep. Houd er bij het schrijven wel rekening mee dat het geen artikel is met alleen maar reclame. Uiteraard kunnen we bij jouw contactgegevens wel een verwijzing maken naar jouw organisatie. We kijken er naar uit om je artikel te ontvangen. Dat kun je doen via onderstaand formulier. 

 

Mail icon