Profiel aanmaken

Op zoek naar een baan? Maak binnen 2 minuten gratis een account aan bij Huisartswerkt.nl. Na een bevestiging kun je reageren op vacatures en kunnen huisartsen rechtstreeks contact met jou opnemen. Sluit je nu aan bij ons netwerk. Al meer dan 1000 kandidaten gingen je voor!

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Persoonsgegevens

We hebben deze informatie nodig om je profiel aan te maken.

Wachtwoord moet langer zijn dan 8 tekens

Volgende stap

Ervaring en motivatie

We hebben deze gegevens nodig om je te koppelen aan de juiste bedrijven

Ik ben een ZZP'er

Het eerste jaar kun je je kostenloos aanmelden als ZZP'er. Het daaropvolgende jaar wordt er jaarlijks €29,95 in rekening gebracht.

Wat anderen zeggen

Ik heb inmiddels een account aangemaakt en op een paar vacatures gereageerd. Ik ben zo blij dat een site als deze bestaat. Het is een mooi initiatief!!! Ik zal de site zeker delen met de mensen in mijn omgeving! Het is echt een aanrader.

Radha Prya Ramsodit

Doktersassistent i.o.

Na mijn sollicitatie van Huisartswerkt.nl werd ik na 1 dag al gebeld voor een gesprek door de praktijk en ik ben aangenomen! Het platform werkt heel handig en is overzichtelijk.
Daniela Groot de Jesus Menezes

Daniela Groot de Jesus Menezes

Doktersassistent

Waarom Huisartswerkt?

Schrijf je in

Een profiel maak je gemakkelijk en snel via het platform. En bovendien geheel gratis. Zo kunnen werkgevers jouw profiel vinden en rechtstreeks contact met je opnemen.

Zoek naar vacatures

Ook kun je zelf op zoek gaan naar vacatures in jouw regio. Of je nu op zoek bent naar een (tijdelijke) baan of een stageplek. Alle vacatures zijn hier te vinden!

Solliciteer direct

Staat er een leuke baan tussen? Solliciteer dan direct via de button en kom direct in contact met jouw mogelijk nieuwe werkgever. Zij nemen contact met je op.

Mail icon