Zzp huisartsenzorg

Overweeg je om als zzp'er aan de slag te gaan? Als doktersassistent, praktijkondersteuner of huisarts in de dagpraktijk of als triagist op de huisartsenpost? Dan is het goed om te weten wat daarbij komt kijken. 

Bekijk de Stappenplan voor freelancers

Lees ook het verhaal van Barbara Jonk, zij werkt al ruim vijf jaar als zzp'er doktersassistent en vertelt ons haar ervaringen:  Als zzp'er is het soms extra hard werken.

Of bekijk de gratis webinar over ZZP in de huisartsenzorg van de NVvPO. Tijdens dit webinar praten vier specialisten over de voor- en nadelen van het zelfstandig ondernemerschap. Zij geven tips & tricks en vertellen je over de aanpak om zzp’er te worden. 


 

Profiel aanmaken 

Je kunt je gratis en vrijblijvend aanmelden op dit platform en een uitgebreid profiel aanmaken. Huisartsen kunnen jou dan zelf vinden. En heb je je een baan gevonden, dan kun je je ook gemakkelijk weer uitschrijven. Heb je vragen over het aanmaken van een profiel? Kijk bij Veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Maak een profiel aan

 


Meer lezen?

Als startende zzp'er komt er heel wat op je af. Cruciaal is dat je precies weet welke stappen je moet zetten en in welke volgorde. Zodat je goed beslagen ten ijs komt en de kans op succes aanzienlijk vergroot.  Wil je meer lezen over zzp'er worden? In het boek 'Startersgids voor zzp'ers' van Rinske Jansen. Dit boek helpt je om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. 

Mail icon