Beroepen & Opleidingen

 

Lijkt het je leuk om te werken in een huisartsenpraktijk? De huisartspraktijken hebben een grote behoefte aan professionele mensen die passie hebben voor een baan in de zorg. En geen dag is hetzelfde! Het voordeel is dat je geen onregelmatige diensten hoeft te draaien en je kunt een vertrouwensband opbouwen met de patienten.

Je maakt het verschil!

Als zorgprofessional in de huisartsenzorg werk je veelal zelfstandig onder de verantwoordelijkheid van de huisarts. Als onderdeel van het zorgteam, heb je naast overleg met de huisarts of andere specialisten, ook veel contact met de andere leden uit het zorgteam. Als zorgprofessional in de huisartsenzorg doe je er echt toe. Met jouw kennis en kwaliteiten, je expertise en achtergrond zorg jij dat jouw patiënt de juiste zorg op de juiste plek krijgt. Werk je in de huisartsenzorg dan ben je echt van grote toegevoegde waarde!

 

 

 

Welke beroepen in de huisartsenzorg?

In een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum kun je verschillende beroepen uitoefenen. En leeftijd maakt daarvoor niet uit. Dus of je nu een vervolgopleiding zoekt of wilt omscholen, er is altijd een richting die bij jou past. Er is keuze uit de volgende functies binnen het huisartsenteam:

Mail icon