FAQ

Wat is Huisartswerkt?

Een platform waar werkenden en werkgevers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen. Ook voor vacatures kun je rechtstreeks solliciteren bij de werkgever.

Kan ik ook een nieuwsbericht delen op de blog?

Ja, dat kan. Neem contact op met de redactie en laat weten waar jij graag aandacht aan wilt besteden.

Hoe kan ik reageren op een vacature? 

Je kunt reageren op een vacature nadat je een profiel hebt aangemaakt. Nadat je bent ingelogd, ga je naar 'Vacatures' en kun je reageren met een motivatie. ALs je een profiel hebt kan een werkgever met een passende vacature ook met jou in contact komen. 

Wat zijn de voordelen van het aanmaken van een profiel?

  • Huisartsen die een account hebben kunnen rechtstreeks contact met jou opnemen, nog voordat zij zelf een vacature op ons platform hebben gepubliceerd!

  • Solliciteer makkelijk en snel op nieuwe vacatures;
  • Join de leukste community van Nederland;
  • In contact komen met vakgenoten tijdens een van onze jaarlijkse en feestelijke netwerkborrel.

Hoe kan ik mijn account bevestigen?

Je ontvangt een bevestiging in jouw mailbox. Geen mail ontvangen? Kijk dan even bij Ongewenste e-mails, want het kan zijn dat de mail daar terecht is gekomen. 

 

 

Is het maken van een profiel gratis?

Ja het is geheel gratis en vrijblijvend. Maak jouw profiel zo volledig mogelijk, zodat werkgevers sneller contact met je opnemen. Niet alle werkgevers publiceren een vacature, maar zijn wel zelf actief op zoek in het database.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Mocht je jouw account willen opzeggen, dan kun je dat heel gemakkelijk doen. Als je bent ingelogd kun je kiezen voor 'Account verwijderen'. Daarna is jouw account definitief verwijderd. Je kunt hierna niet meer inloggen op de site, tenzij je jezelf opnieuw registreert.

Kan ik als zzp'er ook een profiel aanmaken?

Ja dat kan! Bij het aanmaken van een profiel kun je aangeven dat je zzp'er bent. 

Hoe staat het met mijn privacy?

Wij gaan erg zorgvuldig met jouw gegevens om. Je mag er op vertrouwen dat we jouw persoonsgegevens beveiligen alsof het onze eigen gegevens zijn. Als je jouw account verwijderd, zijn alle gegevens ook verwijderd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je een specifieke vraag, suggestie of opmerking waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Stuur je bericht naar info@huisartswerkt.nl. We zullen jouw e-mailbericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Mail icon