Informatie

Op zoek naar de juiste versterking voor je praktijk? Plaats je vacature en vind nieuwe collega's via het netwerken van Huisartswerkt. Wij zijn een gespecialiseerd jobboard voor vacatures in de huisartsenzorg.

  • 20.000 views per maand [Jobboard + Communities]

  • Gratis promotie via social media + online nieuwsbrief

  • Voor 15.00 uur ingezonden = dezelfde dag online


 

Plaats vacature

Een vacature plaatsen is (t/m mei 2023!) geheel gratis en zonder voorwaarden. Een stage- / leerwerkplek plaatsen blijft kostenloos! Ook het ontgrendelen het van profielen in de kandidatendatabase is zonder kosten. Een vacature plaatsen kun je heel eenvoudig en snel doen:

  • maak een account aan;
  • beschrijf jouw bedrijfsprofiel (doe dit zo uitgebreid mogelijk, zodat kandidaten een goede indruk krijgen);
  • en publiceer de vacature.

Zodra jouw account is goedgekeurd, kan de vacature worden gepubliceerd. Geinteresseerden kunnen dan direct reageren. Sollicitaties komen altijd binnen in jouw mailbox, dus houd de mail goed in de gaten.


 

Database

Naast vacatures publiceren, is het ook mogelijk om gratis in onze database op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat. Alle gegevens van de werkzoekenden zijn zichtbaar, dus je kunt direct contact met hen opnemen. Nog een goede reden om een account aan te maken dus! Je kunt ook een account aanmaken om alleen even rond te kijken in de database.

 

Database

 

 


 

Meer dan 500 praktijken

hebben al een profiel!


 

Automatisch doorplaatsen

Nog een bijkomend voordeel: jouw vacature wordt niet alleen op het platform geplaatst, maar ook gedeeld op onze social media kanalen naar al onze volgers + communities. Daarbij worden de vacatures ook gepubliceerd op diverse vacaturebanks voor nog meer views onder werkzoekenden in de huisartsenzorg.

Goed om te weten! Het kan zijn dat de kandidaat de vacature wel vindt via Huisartswerkt, maar rechtstreeks solliciteert via jullie praktijk. Het is dus niet altijd te herleiden via welk kanaal de kandidaat solliciteert. 

De juiste kandidaat gevonden?!

Goed nieuws, want je bent niet op meer op zoek. We vinden het heel leuk om hiervan op de hoogte te worden gebracht! Vervolgens kun je jouw vacature heel eenvoudig verwijderen. En wil je ook niet meer zichtbaar zijn met jouw organisatie, dan is jouw account ook met één druk op de knop verwijderd. Kijk op de pagina Veelgestelde vragen

Mail icon