Informatie

Op zoek naar de juiste versterking voor je praktijk? Plaats binnen 2 minuten je vacature. Voor slechts €99,- is jouw vacature zichtbaar onder duizenden kandidaten! Wij zijn een gespecialiseerd arbeidsmarktplatform voor vacatures in de huisartsenzorg.

  • Minimaal 50.000 views per maand [Jobboard + Communities]

  • Gratis promotie via social media + online nieuwsbrief

  • Voor 15.00 uur ingezonden = dezelfde dag online


 

Account aanmaken

Een account aanmaken is geheel gratis en op deze manier kun je zien hoe het platform werkt. Ook het publiceren van een stageplek is gratis. LET OP! Want... de 1e vacature publiceren is ook nog helemaal gratis! Om je kennis te laten maken met onze diensten. Dus wil je direct jouw vacature plaatsen op het platform? Dat kan eenvoudig en snel: 

  • maak een account aan;
  • beschrijf jouw bedrijfsprofiel (doe dit zo uitgebreid mogelijk, zodat kandidaten een goede indruk krijgen);
  • en publiceer de vacature.

Zodra jouw account is goedgekeurd, kan de 1e vacature gratis worden gepubliceerd. Geinteresseerden kunnen dan direct reageren. Sollicitaties komen altijd binnen in jouw mailbox, dus houd de mail goed in de gaten.


 

Database

Naast vacatures publiceren, is het ook mogelijk om in onze database op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat. Alle gegevens van de werkzoekenden zijn zichtbaar, dus je kunt direct contact met hen opnemen. Nog een goede reden om een account aan te maken dus! Je kunt ook een account aanmaken om alleen even rond te kijken in de database.

Database

 

 


 

Meer dan 500 vacatures zijn er

op het platform geplaatst!


 

Automatisch doorplaatsen

Nog een bijkomend voordeel: jouw vacature wordt niet alleen op het platform geplaatst, maar ook gedeeld op onze social media kanalen naar al onze volgers + communities. Daarbij worden de vacatures ook gepubliceerd op diverse vacaturebanks voor nog meer views onder werkzoekenden in de huisartsenzorg.

Goed om te weten! Het kan zijn dat de kandidaat de vacature wel vindt via Huisartswerkt, maar rechtstreeks solliciteert via jullie praktijk. Het is dus niet altijd te herleiden via welk kanaal de kandidaat solliciteert. 

De juiste kandidaat gevonden?!

Goed nieuws, want je bent niet op meer op zoek. We vinden het heel leuk om hiervan op de hoogte te worden gebracht! Vervolgens kun je jouw vacature heel eenvoudig verwijderen. En wil je ook niet meer zichtbaar zijn met jouw organisatie, dan is jouw account ook met één druk op de knop verwijderd. Kijk op de pagina Veelgestelde vragen

Mail icon