Informatie

 

Op zoek naar de juiste versterking voor je organisatie? Dan ben je op Huisartswerkt op het juiste adres. Op dit platform komen dagelijks werkzoekenden en werkenden in de huisartsenzorg. Zet je vacature online  en val op bij een grote groep kandidaten.

-------------------------------------------------------------------

 

Plaats vacature

Een vacature plaatsen is tijdelijk geheel GRATIS en altijd zonder voorwaarden! Je kunt dit heel eenvoudig en snel doen. 

  • maak een account aan;
  • beschrijf jouw bedrijfsprofiel (doe dit zo uitgebreid mogelijk, zodat kandidaten een goede indruk krijgen);
  • en publiceer de vacature.

Zodra jouw account is goedgekeurd, kan de vacature worden gepubliceerd. Geinteresseerden kunnen dan direct reageren. Sollicitaties komen altijd binnen in jouw mailbox, dus houd de mail goed in de gaten.

-------------------------------------------------------------------

 

Database

Naast vacatures publiceren, is het ook mogelijk om GRATIS in onze database op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat. Alle gegevens van de werkzoekenden zijn zichtbaar, dus je kunt direct contact met hen opnemen. Nog een goede reden om een account aan te maken dus! Je kunt ook een account aanmaken om alleen even rond te kijken in de database.

Database

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------

 

 

In ontwikkeling

Het platform is nog niet lang online en is dus nog volop in ontwikkeling. Omdat we kwaliteit enorm belangrijk vinden, zijn wij benieuwd naar jouw mening. Laat ons weten als er verbeterpunten zijn, zodat de gebruiksvriendelijkheid van het platform nog beter wordt :-).

 

De juiste kandidaat gevonden?!

Goed nieuws, want je bent niet op meer op zoek. Je kunt jouw vacature heel eenvoudig verwijderen. En wil je ook niet meer zichtbaar zijn met jouw organisatie, dan is jouw account ook met één druk op de knop verwijderd. Kijk op de pagina Veelgestelde vragen

Mail icon