FAQ

Wat is Huisartswerkt?

Een platform waar werkenden en werkgevers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen. Naast vacactures, is het ook een platform om ervaringen uit de praktijk te delen.

Wie is de doelgroep?

Huisartswerkt richt zich op werkenden in of voor de huisartsenzorg. Ook degene die in de toekomst in deze branche willen werken. Via het platform bereik je zowel actief als latend werkzoekenden.

Hoe kan ik een werkgeversaccount aanmaken?

Dat kan eenvoudig en snel door je te registreren. Maak een zo volledig mogelijk profiel, zodat je je kunt onderscheiden van andere werkgevers. 

Hoe kan ik mijn account bevestigen?

Je ontvangt een bevestiging in jouw mailbox. Geen mail ontvangen? Kijk dan even bij Ongewenste e-mails, want het kan zijn dat de mail daar terecht is gekomen. 

Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Wanneer jouw account is goedgekeurd kun je inloggen. Ga rechtsboven naar jouw profiel en dan naar 'Mijn vacatures'. Klik op 'Nieuwe vacature aanmaken' en vul alle benodigde gegevens in. Vervolgens kun je de vacature 'Opslaan' en 'Publiceren'. Je kunt zelf de vacaturetekst en opmaak bepalen, vermeld alleen geen contactgegevens. Kandidaten met een profiel kunnen alle gegevens vinden in jouw bedrijfsprofiel!

Is mijn vacature direct zichtbaar?

Je ontvangt een mail van onze webbeheerder als de vacature is gepubliceerd. De tekst wordt ook direct gecontroleerd op eventuele schrijffouten. 

Hoe ontvang ik sollicitaties?

Deze ontvang je rechtstreeks in jouw mailbox. Zit er een geschikte kandidaat tussen, dan kun je direct met hem of haar in contact komen.

 

 

Is het publiceren van een vacature gratis? 

Ja! Het publiceren van de 1e vacature is geheel gratis. Waarom? Omdat je op deze manier er achter kunt komen hoe het werkt. En uiteraard hopen we dat je dan bij de volgende vacature weer bij ons terug komt! Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op!

Kan ik zelf ook kandidaten benaderen?

Ja, dat kan. Als je bent ingelogd kun je onder Werkzoekenden de profielen zien van de kandidaten die zijn ingeschreven. Je kunt de profielen nu nog gratis ontgrendelen. Het CV en alle gegevens van de kandidaat zijn zichtbaar. Dus je kunt direct in contact komen met de kandidaat.

Zijn jullie een detacheringsbureau?

Nee, je hebt direct contact met de werkzoekende. Wat voor contract je ook met hem/haar aangaat, er zijn geen verborgen kosten!

Ik heb problemen met inloggen?

Indien je niet kunt inloggen, is het goed om even te controleren of je probeert in te loggen op het ‘Werkgevers’ gedeelte van de site en niet het ‘Kandidaten’ gedeelte. Indien je je wachtwoord bent vergeten, kun je hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

Hoe staat het met mijn privacy?

Wij gaan erg zorgvuldig met jouw gegevens om. Je mag er op vertrouwen dat we jouw persoonsgegevens beveiligen alsof het onze eigen gegevens zijn. Als je jouw account verwijderd, zijn alle gegevens ook verwijderd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Werkt de site niet naar behoren of heb je feedback op de vernieuwde site? Of heb je een andere vraag? Stuur je bericht naar info@huisartswerkt.nl. We zullen jouw e-mailbericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Mail icon