FAQ

Wat is Huisartswerkt?

Een platform waar werkenden en werkgevers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen. Ook voor vacatures kun je rechtstreeks solliciteren bij de werkgever.

Wat is de doelgroep?

Huisartswerkt richt zich op werkenden in of voor de huisartenzorg. Ook degene die in de toekomst in deze branche willen werken. Er is een groot bereik om in contact te komen met actief en latend werkzoekenden.

Hoe kan ik een werkgeversaccount aanmaken?

Dat kan eenvoudig en snel door je te registreren. Maak een zo volledig mogelijk profiel, zodat je je kunt onderscheiden van andere werkgevers. 

Hoe kan ik mijn account bevestigen?

Je ontvangt een bevestiging in jouw mailbox. Geen mail ontvangen? Kijk dan even bij Ongewenste e-mails, want het kan zijn dat de mail daar terecht is gekomen. 

Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Wanneer jouw account is goedgekeurd kun je inloggen. Ga rechtsboven naar jouw profiel en dan naar 'Mijn vacatures'. Klik op 'Nieuwe vacature aanmaken' en vul alle benodigde gegevens in. Vervolgens kun je de vacature 'Opslaan' en 'Publiceren'. Je kunt zelf de vacaturetekst en opmaak bepalen, vermeld alleen geen contactgegevens. Kandidaten met een profiel kunnen alle gegevens vinden in jouw bedrijfsprofiel!

Is mijn vacature direct zichtbaar?

Je ontvangt een mail van onze webbeheerder als de vacature is gepubliceerd. De tekst wordt ook direct gecontroleerd op eventuele schrijffouten. 

 

 

Hoe ontvang ik sollicitaties?

Deze ontvang je rechtstreeks in jouw mailbox. Zit er een geschikte kandidaat tussen, dan kun je direct met hem of haar in contact komen.

Is het publiceren van een vacature gratis?

Ja, een account aanmaken en een vacature publiceren is nu nog gratis. Omdat het platform enorm snel groeit en de site steeds verder wordt geoptimaliseerd, zal er in de toekomst een kleine vergoeding worden gevraagd.

Ik heb problemen met inloggen?

Indien je niet kunt inloggen, is het goed om even te controleren of je probeert in te loggen op het ‘Werkgevers’ gedeelte van de site en niet het ‘Kandidaten’ gedeelte. Indien je je wachtwoord bent vergeten, kun je hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

Hoe staat het met mijn privacy?

Wij gaan erg zorgvuldig met jouw gegevens om. Je mag er op vertrouwen dat we jouw persoonsgegevens beveiligen alsof het onze eigen gegevens zijn. Als je jouw account verwijderd, zijn alle gegevens ook verwijderd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Werkt de site niet naar behoren of heb je feedback op de vernieuwde site? Of heb je een andere vraag? Stuur je bericht naar info@huisartswerkt.nl. We zullen jouw e-mailbericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Mail icon