Over ons

Wij doen het graag anders! Nu de arbeidsmarkt krap is en het niet gemakkelijk is om personeel te vinden, hebben wij de sprong gewaagd.   Wij zijn twee zussen uit Noord-Holland en hebben ruim 10 jaar ervaring in de arbeidsmarkt, specifiek in de huisartsenbranche. Wij geloven dat werkzoekenden en huisartsen elkaar nog makkelijker kunnen vinden via een online matchingsplatform voor heel Nederland. Via het platform kom je direct in contact met jouw nieuwe medewerker zonder tussenkomst van een recruiter. Dus geen verborgen kosten.

Kandidatendatabase

We zijn nog maar net van start en inmiddels hebben wij een bereik van ruim 30.000 volgers. Door de websitebezoekers, onze nieuwsbrief-abonnees en onze community met in totaal 5.000 leden. Daarnaast zijn er al honderden werkzoekenden die zich via het platform hebben aangemeld. Allemaal werkzoekenden die specifiek op zoek zijn naar een baan in de huisartsenzorg. Omdat zij eenvoudig een profiel kunnen aanmaken en het voor hen aantrekkelijk is om rechtstreeks contact te hebben met de praktijk, groeit het aantal enorm snel. En dat doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met onze partners. Ons doel is gezamenlijk het personeelstekort oplossen waarbij het platform kan faciliteren. Wij zijn Anne Pronk en Laura Pronk met een passie voor het sociale ondernemerschap én de huisartsenzorg!
 

Nog meer...

Met Huisartswerkt.nl willen wij ook de aanjager & promoter zijn van het werken in de huisartsenzorg. Door verhalen uit de praktijk te delen kunnen we anderen enthousiast maken voor de nu nog openstaande vacatures. Op dit platform vind je alle informatie over werken en leren in de huisartsenzorg. Werkzoekenden & stagiairs kunnen met een profiel reageren op vacatures en direct solliciteren op vacatures! Als werkgever kun je gratis een profiel aanmaken en vacatures plaatsen en CV's van kandidaten bekijken. Maak dus direct vijblijvend een profiel aan.

En dat het werkt dat is inmiddels bewezen. We hebben al positieve ervaringen gehoord en de eerste matches zijn er al onstaan! Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en ontvangen graag aanbevelingen via ons contactformulier

 

 

 

Missie

Onze missie is om de oplopende personeelstekorten op te lossen. Dat hopen we te bereiken via dit matchingsplatform. Door vernieuwend te zijn en positieve verhalen uit de praktijk te delen, willen we anderen enthousiasmeren. Er zijn genoeg mensen die een carrièremove willen maken en graag de zorg in willen. Lees ook het artikel 'Werkzoekenden enthousiast maken om in de huisartsenzorg te werken'.

Deze groep willen wij bereiken en in verbinding brengen met huisartsorganisaties. Maar ook bereiken we werkenden in de huisartsenzorg die willen doorgroeien of een andere baan zoeken. Of studenten die op zoek zijn naar een stagewerkplek. Door het matchingsplatform willen we werkzoekenden en werkgevers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen.

Bekijk en deel onze folder ook met andere enthousiastelingen!

Mail icon