Terug

Huisartswerkt.nl is 1 jaar!

11 juli 2023
1 min
Huisartswerkt.nl is 1 jaar!

1 jaar geleden.. de lancering van Huisartswerkt.nl! De tijd vliegt voorbij. Inmiddels al heel veel inschrijvingen van enthousiaste kandidaten die op zoek zijn naar een baan in de huisartsenzorg en ook veel huisartsen die zich hebben ingeschreven voor het plaatsen van een vacature.

Het resultaat mag er zijn, want er zijn al meerdere matches gemaakt!! En dat maakt ons natuurlijk heel blij, want daar is het platform ook voor bedoeld: werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact brengen. Ook het inspireren van anderen met mooie interviews en blogs is gelukt. Bedankt iedereen die hieraan heeft meegewerkt!

Graag willen we zoveel mogelijk professionals laten profiteren van wat het platform te bieden heeft. Ben op zoek naar een baan of stage? Maak gratis een profiel aan door een profiel aan te maken! Ook werkgevers (die nog geen account hebben) krijgen de hele maand t/m 11 augustus de mogelijkheid om gratis vacatures te plaatsen!

Laura
Communitymanager
Laura
Laura heeft als achtergrond Communicatiewetenschappen bij de UvA. Zij is werkzaam als communitymanager bij Huisartswerkt.nl

Reageer op dit artikel

Kom werken in de zorg
als spreekuurondersteuner

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Mail icon