Terug

Interessante gratis webinar voor praktijkondersteuners!

24 februari 2023
1 min
Interessante gratis webinar voor praktijkondersteuners!

En weer een leuke webinar die je niet mag missen als praktijkondersteuner! Vooral als je meer wilt weten over patiënten met overgewicht & obesitas. Op 15 maart tijdens de live webinar 𝑨𝒂𝒏 𝒅𝒆 π’”π’π’‚π’ˆ π’Žπ’†π’• π’π’—π’†π’“π’ˆπ’†π’˜π’Šπ’„π’‰π’•. 𝑯𝒐𝒆 π’‘π’‚π’Œ π’‹π’Šπ’‹ 𝒉𝒆𝒕 𝒂𝒂𝒏 π’Šπ’ 𝒅𝒆 π’‰π’–π’Šπ’”π’‚π’“π’•π’”π’†π’π’‘π’“π’‚π’Œπ’•π’Šπ’‹π’Œ? krijg je ook de mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan een van de drie experts.

Wie zijn deze experts? Cardioloog & gezondheidswetenschapper Janneke Wittekoek zal je meer vertellen over de oorzaken en risico’s van overgewicht & obesitas. De Arts van de Nederlandse Obesitas Kliniek Inge Palm-Meinders bespreekt hoe obesitas is te behandelen in de praktijk aan de hand van 3 patiënten casussen. En tot slot Consulent chronische zorg & praktijkondersteuner Marlies Osinga raat je bij over haar ervaringen en uitdagingen van praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundigen bij obesitas in de huisartsenpraktijk. 

Meer informatie: Obesitas in de praktijk 

Laura
Communitymanager
Laura
Laura heeft als achtergrond Communicatiewetenschappen bij de UvA. Zij is werkzaam als communitymanager bij Huisartswerkt.nl

Reageer op dit artikel

Kom werken in de zorg
als anders

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Mail icon