Terug

Leuke gratis workshop 'Positieve Gezondheid'

11 januari 2023
1 min
Leuke gratis workshop 'Positieve Gezondheid'

Wij kwamen een leuke gratis workshop tegen die jullie niet mogen missen. Het gaat om de workshop Positieve Gezondheid voor huisartsenpraktijken van Huisartsenzorg Zaanstreek Waterland op woensdag 18 januari! Tijdens de workshop wordt de basis van Positieve Gezondheid uitgelegd.

Basistraining

De workshop is een basistraining om kennis te maken met het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Het is bestemd voor alle medewerkers van de huisartsenpraktijk die geïnteresseerd zijn in Positieve Gezondheid en daarmee aan de slag willen gaan.

Spinnenweb

Wat wil je ermee bereiken? Hoe breng je de patiënt in beweging om zelf de regie te nemen over zijn/haar eigen gezondheid? Met welke patiënten begin je? Hoe voer je het andere gesprek? Wat zegt het spinnenweb nu eigenlijk? Wat heb je nog meer nodig?

Aanrader!

De workshop is eerder gegeven aan de huisartsenpraktijken die gestart zijn met Positieve Gezondheid in het kader van Toekomstbestendige Huisartsenzorg. Mocht je die praktijktraining gemist hebben, of ben je sinds kort werkzaam in een praktijk die meedoet aan het programma Positieve Gezondheid, dan is deze workshop een aanrader!

Meld je aan via https://hzwhuisartsenzorg.nl/agenda/workshop-positieve-gezondheid-in-de-huisartsenpraktijk/ 

Laura
Communitymanager
Laura
Laura heeft als achtergrond Communicatiewetenschappen bij de UvA. Zij is werkzaam als communitymanager bij Huisartswerkt.nl

Reageer op dit artikel

Kom werken in de zorg
als triagist

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Mail icon