Terug

Virtueel vrouwenhartcafe met Janneke Wittekoek

21 april 2023
1 min
Virtueel vrouwenhartcafe met Janneke Wittekoek

Ben je Praktijkondersteuner en/of wil je meer weten over het vrouwenhart? Zorg dan dat je maandag a.s. aanwezig 17.00 uur aanwezig bent bij het gratis online Vrouwenhart cafe met cardioloog Janneke Wittekoek. Ze vertelt over de effecten van chronisch stress en emoties op hartgezondheid. Ook kun je je eigen vragen stellen over het vrouwenhart.

Meer aandacht Vrouwenhart

Janneke wil vrouwen bewust maken en tips geven over het vrouwenhart. Juist omdat vrouwen vaak ingeklemd zitten tussen verplichtingen die gezin, werk en mantelzorg met zich meebrengen. Als daar dan ook een tekort aan slaap en ontspanning bij is, raakt dat vrouwen ‘letterlijk in hun hart’. Deze chronische overbelasting van het zenuwstelsel is een sluipend gevaar waar vrouwen nog onvoldoende van op de hoogte zijn en waar het zorgsysteem weinig mee doet.

Wil je aanwezig zijn bij dit Vrouwenhart cafe? Ga naar het evenement via Facebook. Naast stressreductie, komen ook de thema’s voeding en beweging aan bod. 

Laura
Communitymanager
Laura
Laura heeft als achtergrond Communicatiewetenschappen bij de UvA. Zij is werkzaam als communitymanager bij Huisartswerkt.nl

Reageer op dit artikel

Kom werken in de zorg
als anders

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Mail icon