Terug

Welkom bij Huisartswerkt.nl

20 november 2022
2 min
Welkom bij Huisartswerkt.nl

Je bent op hét matchingsplatform in de huisartsenzorg waarbij werkenden, werkzoekenden / stagiairs en werkgevers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen. Zonder tussenkomst van een detacherings-/ werving- en selectiebureau! Eigenlijk zijn we een soort marktplaats waar vraag en aanbod van arbeid samenkomt. Zo kom je als werkzoekenden of stagiair gemakkelijk aan een baan / stage en als huisarts vind je snel en gemakkelijk een nieuwe kracht voor jouw praktijk. 

Profiel aanmaken

Al enthousiast? Een profiel aanmaken is eenvoudig en kan je gratis doen door je te registreren:

 

Als je een profiel hebt aangemaakt, dan kunnen huisartsen jou ook vinden in de kandidatendatabase. Het voordeel is dat ze rechtstreeks contact met je kunnen opnemen, nog voordat zij zelf een vacature op ons platform hebben gepubliceerd!

 

Kennis delen

Daarnaast vind je hier alle informatie om de juiste keuzes te maken voor jouw carrière. Vanaf het moment dat je kiest voor een opleiding tot het vinden van een stageplek / baan of als je op zoekt bent naar meer uitdaging binnen jouw eigen functie. Alle (arbeidsmarkt) vraagstukken komen aan bod! Het platform is nog volop in ontwikkeling en om het succesvol te laten worden, hebben we jou hulp nodig. Dus denk je dat je je steentje kunt bijdragen?

Neem dan contact met ons op via info@huisartswerkt.nlHeb je nog vragen? Wij helpen je graag verder! Stuur een appje via onderstaande chatmogelijkheid. Of bekijk Veelgestelde vragen.

Reageer op dit artikel

Kom werken in de zorg
als physician assistant

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Mail icon