Terug

Welkom bij Huisartswerkt.nl

20 juni 2023
2 min
Welkom bij Huisartswerkt.nl

Je bent op hét matchingsplatform in de huisartsenzorg waarbij werkenden, werkzoekenden, stagiairs en huisartsen gemakkelijk online met elkaar in contact kunnen komen voor vacatures, stages & leerwerkplekken. Eigenlijk zijn we een soort online vacaturebank waar vraag en aanbod van arbeid samenkomt, zónder tussenkomst van een recruiter. Zo kom je als werkzoekenden of stagiair gemakkelijk aan een baan / stage en als huisarts vind je snel een nieuwe medewerker voor jouw praktijk. 

Profiel aanmaken

Al enthousiast? Een profiel aanmaken is eenvoudig en kan je gratis doen door je te registreren:

 

Als je een profiel hebt aangemaakt, dan kunnen huisartsen jou ook vinden in de kandidatendatabase. Het voordeel is dat zij ook rechtstreeks contact met jou kunnen opnemen, want niet alle huisartsen plaatsen ook daadwerkelijk een vacature op het platform. Zij kunnen in de database ook zelf op zoek gaan naar een passende kandidaat. 

 

Kennis delen

Daarnaast vind je hier alle informatie om de juiste keuzes te maken voor jouw carrière. Vanaf het moment dat je kiest voor een opleiding tot het vinden van een stageplek / baan of als je op zoekt bent naar meer uitdaging binnen jouw eigen functie. Alle (arbeidsmarkt) vraagstukken komen aan bod! Met Huisartswerkt.nl willen wij ook de aanjager & promoter zijn van werken in de huisartsenzorg. Door verhalen uit de praktijk te delen kunnen wij anderen enthousiasmeren om ook deel uit te maken van deze hardwerkende groep professionals.

Neem dan contact met ons op via info@huisartswerkt.nlHeb je nog vragen? Wij helpen je graag verder! Stuur een appje via onderstaande chatmogelijkheid. Of bekijk Veelgestelde vragen.

Reageer op dit artikel

Kom werken in de zorg
als apothekersassistent

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Mail icon