Terug

Welkom bij Huisartswerkt.nl

17 december 2023
2 min
Welkom bij Huisartswerkt.nl

Je bent op hét arbeidsmarktplatform in de huisartsenzorg waarbij wij positieve verhalen delen om werkzoekenden te enthousiasmeren! Daarnaast verbinden wij via het online platform werkenden, werkzoekenden, stagiairs en huisartsen direct met elkaar voor vacatures, stages & leerwerkplekken. 

Kennis delen

Op het platform vind je alle informatie om de juiste keuzes te maken voor jouw carrière. Vanaf het moment dat je kiest voor een opleiding tot het vinden van een stageplek / baan of als je op zoekt bent naar meer uitdaging binnen jouw eigen functie. Alle (arbeidsmarkt) vraagstukken komen aan bod! Huisartswerkt.nl is ook de aanjager & promoter van werkplezier in de huisartsenzorg. Door verhalen uit de praktijk te delen kunnen wij anderen enthousiasmeren om ook deel uit te maken van deze hardwerkende groep professionals. 

Matching

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Voor meer informatie over het publiceren van een vacature ga direct naar Werkgevers. Ben je op zoek naar baan of stageplek? Ga dan naar de Vacatures of maak direct een profiel via:

 

Als je een profiel hebt aangemaakt, dan kunnen huisartsen jou ook vinden in de kandidatendatabase. Het voordeel is dat zij ook rechtstreeks contact met jou kunnen opnemen, want niet alle huisartsen plaatsen ook daadwerkelijk een vacature op het platform. Zij kunnen in de database ook zelf op zoek gaan naar een passende kandidaat. Bekijk ook de Veelgestelde vragen.

Reageer op dit artikel

Kom werken in de zorg
als docent / instructeur

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Mail icon