Terug

Tips voor een cadeau voor de doktersassistent!

1 maart 2024
3 min
Tips voor een cadeau voor de doktersassistent!

Donderdag is het de Dag van de Doktersassistent! Iedere dag weer zetten doktersassistenten zich met hart en ziel in voor de patiënten. Of het nu een luisterend oor is, gericht en kritisch triëren of simpelweg het maken van een afspraak, een doktersassistent is dé spil van de praktijk! Donderdag 7 maart is een goed moment om de doktersassistent in het zonnetje te zetten. 

Wat geef je cadeau?

Maar wat is nu leuk om dit jaar te geven? Manon, doktersassistent, heeft een aantal leuke tips! Weet je nou nog niet helemaal zeker wat je aan je collega moet geven? Hier volgen enkele tips voor een leuk cadeau:

  • Speciaal voor de doktersassistent met groene vingers. Op de site van Tuindreef vind je verschillende leuke cadeautjes voor DA's die houden van tuinieren. Of denk aan een Linnenzakje zaden 'Van jou is er geen ander' voorzien van een kaartje. 
  • Koude voeten? Geef je assistente een paar medische sokken cadeau! Of op de site van mymittela vind je verschillende leuke cadeautjes. Medische sokken, notitie boekjes, klokjes, etc. Allemaal handige tools voor jouw doktersassistente.
  • Op zoek naar een leuke tas om je lunch, notitieboekje, borstel, parfum etc in te stoppen. Ellensocial verkoopt een leuke toadbag met opdruk voor de doktersassistente. Deze tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en erg handig voor mee naar werk. 
  • Voor de zoete kauw. Bijna iedereen is gek op chocolade. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit een van de meest gegeven cadeaus is. Maak jij de doktersassistente blij met Luxe paaseitjes van Chocoladebezorgd.
  • Een duurzaamcadeau is ook niet ver gezocht. Op Maakjecadeau bieden zij een persoonlijk cadeau, namelijk een pen met doosje. Deze tool is altijd handig tijdens het werk. En het doosje kan worden voorzien van naam. Echt iets leuks om te geven! 
  • Ook dit duurzamecadeau valt vast erg in de smaak. Een uitwisbaar notitieboekje. Hoe handig is dat? Geen losse slingerende briefjes, geen onoverzichtelijke briefjes en het is ook nog eens herbruikbaar. De uitwisbare notitieboekjes met pen van Greenstory. Verkijgbaar in verschillende varianten.
  • Dol op lezen? Geef dan een leuk boek cadeau. Hier meteen een tip! Het boek van Eveline de Groen is al ontzettend vaak verkocht. Het boek heet De telefoonb*tch. In het boek vertelt Eveline over haar avonturen als doktersassistente in de praktijk. Bekijk het boek De telefoonb*tch.

Hopelijk vind je met deze tips een mooi cadeau om jouw doktersassistente te verrassen. Voor meer inspirerende verhalen, lees ook onze blog over; 

Manon de Vries
Junior Virtual Assistant
Manon de Vries
Manon werkt als doktersassistente bij polikliniek geriatrie in ziekenhuis Nij Smellinghe. Daarnaast werkt ze als Junior Virtual Assistant bij Huisartswerkt.nl.

Reageer op dit artikel

Kom werken in de zorg
als doktersassistent

Klaar in 1 minuut Helemaal gratis

Mail icon